Metode de plata

BINE CUSUT ! (binecusut.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Transfer bancar prin ordin de plata (recomandat pentru persoane juridice)
Plata on-line cu card Visa sau MasterCard prin Netopia Payments (recomandat pentru persoane fizicie)
Paypal (recomandat pentru persoanele care fac comanda din afara Romaniei si doresc sa plateasca in EURO sau USD)
Plata prin link, SMS, sau Whatsapp, pentru cei care au aplicatie de plati de pe telefon (persoane fizice)
Aceasta metoda de plata, este recomandata mai ales in cazul produselor digitale (virtuale), cum ar fi modelele sau programele de broderie, care se pot transmite prin email. Dupa lansarea comenzii, veti primi pe email toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata, daca sunteti perosana juridica sau persoana fizica; in mod normal, la fiecare comanda, veti fi contactati telefonic, pentru o confirmare suplimentara a datelor si pentru prevenirea eventualelor erori de completare. ATENTIE, livrarea comenzii se face numai si numai dupa confirmarea platii (intrarea banilor in cont). In functie de unitatea bancara din care s-a facut plata, sau daca comanda a fost facuta in zile bancare nelucratoare (week-end sau sarbatori legale), onorarea unei comenzi poate dura intre 2 ore si 48 de ore. Pentru accelerarea procesului sau in cazuri de urgenta, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti pe email o copie dupa documentul de plata.

Plata in sistem ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre firme de curierat, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Acest sistem de plata este recomandat mai ales in cazul produselor grele sau voluminoase, de tipul manechine de croitorie, masini de cusut sau brodat, etc. In cazul persoanelor juridice, va rugam sa pastrati chitanta emisa de firma de curierat pentru inregistrarea platii in contabilitate, conform legislatiei in vigoare. 

Plata in avans
Pentru produsele care nu sunt pe stoc si sunt aduse  pe comanda speciala, sau pentru broderiile facute pe comanda, dupa poza clientului, se percepe plata integrala in avans.