Transport si retururi

Despre livrare

Firma noastra poate livra produsele fizice numai pe teritoriul Romaniei.
Pentru programele de broderie livrarea se face in format electronic pe adresa de email a dumneavoastra.
Expedierea produselor fizice se face in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii, daca produsul este pe stoc. Duminica si in zilele declarate oficial ca fiind nelucratoare nu se fac livrari.
Daca la livrare este vorba despre produse digitale (virtuale), de tip programe de broderie, acestea se trimit pe email-ul de pe care s-a facut comanda, numai dupa confirmarea incasarii si nu implica costuri suplimentare de expeditie; pentru cerinte speciale de tip suport CD, DVD sau memory stick, pot aparea cheltuieli suplimentare despre care o sa primiti informatii separat.
Daca produsul fizic nu este pe stoc acesta va fi livrat intre 5 si 20 de zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in functie de complexitatea produselor si a stocurilor existente la furnizorii externi.
Pentru produsele aduse pe comanda se percepe plata integrala in avans.
Veti fi contactati telefonic pentru stabilirea si confirmarea cat mai exacta a detaliilor de livrare.

Livrarea masinilor de cusut si brodat se poate face astfel:
- prin ridicare personala de la sediul nostru (beneficiati si de intructaj de utilizare gratuit)
- prin curierat rapid, in mod normal prin reteaua Urgent Curier sau prin alte companii de curierat la solicitarea clientului

Cat costa expedierea

Pentru livrarile in tara, taxele de expediere nu sunt incluse in costul produselor.

Pentru Bucuresti si zonele limitrofe (jud. Ilfov) putem face si livrari gratuite, la domiciliu, dar numai intre anumite ore stabilite de comun acord cu clientul.
Pentru produsele digitale, care se trimit pe email, nu exista taxe de expediere.

Garantia produselor si retururi

Garantia masinilor BROTHER si BERNINA este de 36 luni. Reparatiile in garantie se asigura la sediul nostru.
Contra cost se asigura si service post garantie.

Retururile sunt acceptate in conditiile legii, reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Pentru returul produselor prin posta sau prin alte firme de curierat, va rugam pastrati ambalajul original al produselor, in special pentru siguranta lor pe timpul transportului. Cheltuielile directe legate de returnarea produselor sunt in sarcina exclusiva a consumatorului.