Despre noi

Cu ce ne ocupam ?

Creatie digitala de programe executabile pentru masinile de brodat computerizate, indiferent de marca sau tip. Avem experienta de peste 17 ani in digitizare si machetare de broderii de calitate, cu specializare si expertiza deosebita in textura traditionala de tip punct cruciulita dar si in cea clasica, satinata, sau a tehnicii fotostitch (portrete, tablouri, picturi brodate cu ata).

Trimiteti un mesaj cu imaginea, sau fisierele vectoriale la: info@binecusut.ro sau pe whatsapp la numarul: 0722.65.15.82 si in maxim 24-48 de ore veti primi o evaluare gratuita a costurilor necesare cu machetarea (transformarea pozei in fisier format de broderie, pentru masina dumneavoastra de brodat).
 
De ce “binecusut” si nu “binebrodat” ?
pentru ca de fapt broderia computerizata este o cusatura “electronica” comandata de un calculator in coordonate perfect matematice si executata apoi pe material, de catre o masina de brodat computerizata. Si atunci cand cusatura este buna si broderia este buna, deci “binecusut” este si “binebrodat”.

Din aceasta cauza trebuie sa tineti cont ca atunci cand trimiteti imaginea, cu cat sursa grafica (desenul, schita, fotografia, etc) de la care se pleaca este mai curata, mai clara si cu o separatie mai buna a culorilor, cu atat si calitatea broderiei rezultate va fi mai deosebita. Intotdeauna o imagine buna inseamna si o broderie reusita. Restul e treaba masinii si a programatorului.

Daca doriti sa vedeti o parte din broderiile realizate de noi, dati click aici pentru PORTOFOLIU

La cerere putem oferi contra cost si instructaje sau consultanta de specialitate pentru anumite softuri de broderie si masini de brodat.