MACHETARE SI DIGITIZARE BRODERII

Putem oferi servicii de machetare si digitizare broderie computerizata, dupa poza sau grafica trimisa de client. Pentru mai multe detalii trimiteti un mesaj cu imaginea, sau fisierele vectoriale la: info@binecusut.ro sau pe whatsapp la numarul: +40 722.65.15.82 si in maxim 24-48 de ore veti primi o evaluare gratuita a costurilor si a timpului necesar digitalizarii (transformarea pozei in fisier format de broderie, pentru masina dumneavoastra de brodat).

De asemenea pentru a veni in sprijinul celor care fac seturi de botez sau multe alte tipuri de inscrisuri si nu au soft de broderie si doresc sa castige timp si sa nu mai stea sa editeze textele litera cu litera doar cu fonturile din memoria masinii, oferim la un pret foarte bun (15lei pentru orice text), serviciul de LETTERING:

alegeti unul din cele 5 fonturi din poza de mai jos, trimiteti textul pe email la info@binecusut.ro  spuneti la cate randuri doriti sa fie scris si la cati cm latime per total si primiti fisierul executabil pentru masina, ca un singur element unitar.

Exemplu: font 4 (portocaliu) / text: Eleonora, 24 mai 2023 / la doua randuri / 13 cm latimeIn felul acesta castigati timp si calitate, oferind clientilor un scris mai artistic cu aspect si calitate deosebita.

De ce este atat de cautata broderia ?
Pentru ca o broderie infrumuseteaza, innobileaza si da o nota unica si personala, autentica oricarui produs pe care se aplica. Uneori, o simpla monograma, un ornament, un ecuson sau un blazon, poate face dintr-un articol de imbracaminte obisnuit, comun, un lucru deosebit, cu totul si cu totul special. Acesta si este rolul si scopul broderiei, iar prin faptul ca firele cu care se realizeaza acum
o broderie la masina, sunt colorate si tratate prin tehnologii moderne de ultima ora, fac ca broderia sa devina practic indestructibila sa nu isi piarda nici luciul, nici aspectul reliefat si nici intensitatea culorilor, chiar si dupa cativa ani buni de purtare.
O broderie poate avea de asemenea si un rol utilitar, functional: prin brodarea logo-ului firmei dumneavoastra sau a numelor angajatilor pe uniformele sau a tinutelor de lucru dati o tinuta ridicata de inalt profesionalism afacerii dumneavoastra indiferent de domeniu in care activati.

De asemenea, ocazional, in zona de servicii, va putem oferi si produse de broderie computerizata. Putem realiza pe comanda broderii mici, medii sau mari, pe cele mai multe tipuri de materiale. De la caz la caz, putem onora comenzi de serie mica, prototip si unicat, dar si comenzi de volume mai mari. 

Daca doriti sa vedeti o parte din colectia completa, cu broderiile realizate de noi, in marimea originala (peste 2200 de fotografii), va rugam sa dati click pe link-ul: Portofoliu broderii