Despre noi

Cine suntem ?

Suntem o companie tanara, daca e sa ne luam dupa data nasterii, dar cu un colectiv de oameni deosebiti, cu experienta bogata in domeniul masinilor de cusut si brodat si care s-au implicat cu multa daruire si optimism, in proiectul BINE CUSUT !
Instructorii nostri sunt experti in domeniul masinilor de cusut si brodat de uz casnic si semi-industrial (atestat pentru masinile BERNINA – ELVETIA si peste 9 ani de experienta cu masinile BROTHER – JAPONIA) dar si in domeniul softurilor specializate de broderie, de la BROTHER, BERNINA sau WILCOM - Australia.


Ce facem ?

Facem tot ce ne sta in putina pentru ca un lucru cusut sa nu fie doar cusut asa pur si simplu, ci facem in asa fel incat acesta sa ajunga fie foarte BINE CUSUT !
De ce avem nevoie pentru ca un lucru sa ajunga sa fie foarte BINE CUSUT ?

Pai .......nimic mai simplu. Avem nevoie doar de cateva chestii:
o masina buna, o foarfeca buna, ace, ata si materiale bune.....si in rest, multa stiinta, experienta, imaginatie si creativitate.

Toate acestea le gasiti la noi, prin cele trei directii principale in care ne desfasuram activitatea si pe care suntem gata sa le punem si in slujba dumneavoastra :

1 - comercializarea masinilor de cusut, brodat, surfilat si orice alte variante derivate, a accesoriilor si consumabilelor pentru ele si tot ce mai tine de acest domeniu (service in garantie si post garantie, consultanta tehnica si comerciala de specialitate). Avem onoarea sa fim in slujba unor marci de prestigiu: BROTHER, BERNINA, OLFA, PRYM, BURDA, SIMPLICTY, WILCOM care reprezinta garantul calitatii pentru orice cunoscator din domeniu.

2 – partea de servicii de broderie personalizata : oferim servicii de broderie personalizata, pentru persoane fizice si juridice, in serii mici sau unicat, dar putem onora la nevoie si comenzi mai mari cu caracter industrial. Pentru mai multe detalii despre acest segment va recomandam sa vizitati sectiunea noastra speciala, de la categoria broderii

3 – partea de activitati educationale : pentru ca avem experienta si expertiza necesara, va putem oferi o gama larga de cursuri si instructaje, pentru orice varsta, buzunar si nivel de pregatire. Pentru mai multe detalii despre acest segment va recomandam sa vizitati sectiunea noastra speciala, de la categoria cursuri si instructaje


Ce zone putem deservi ?

Pentru partea de vanzare a masinilor si a accesoriilor, putem deservi orice localitate de pe teritoriul Romaniei prin intermediul firmelor de curierat,  fie in mod direct pentru cei din Bucuresti, in special pentru sectorul 3 si zonele adiacente, datorita locatiei noastre (vezi aici detalii despre cum puteti ajunge la noi).

Pentru partea de servicii de broderie, e de preferat sa veniti la noi la show-room, dar in anumite situatii se poate rezolva si pe mail sau telefon.

Partea de cursuri insa se poate desfasura numai la sediul nostru, cu o singura exceptie : daca e vorba despre cursuri de soft de broderie, putem veni si la sediul clientului, dar numai in niste conditii stabilite in prealabil.


Care este obiectivul nostru ?
Sa deservim cat mai bine, comunitatea romaneasca de oameni implicati in activitatea de cusut si brodat, fie ca isi desfasoara activitatea acasa ca si hobby, fie ca sunt implicati in activitati de tip mici ateliere sau alte afaceri conexe ce au legatura cu acest domeniu. Dorim sa ne punem in slujba tuturor clientilor care vor sa beneficieze si stiu sa aprecieze calitatea si cea mai buna expertiza dintr-un domeniu. Dorim sa la impartasim experienta si cunostiintele noastre, sa retrezim interesul romanilor pentru cusut si brodat, sa reinnodam traditia si sa redescoperim bunul renume al Romaniei, acela de fost « croitor al Europei ».


Cu siguranta ca impreuna vom reusi sa facem acest lucru, adica o treaba buna si un lucru

 
BINE CUSUT !