google-site-verification=pMUEP8Lns0qTZ09RVYOZDbox8gCSQNs_oqwyGgoYp9g
  
  
  
  

BRODERIE

De ce este atat de cautata broderia ?
Pentru ca o broderie infrumuseteaza, innobileaza si da o nota personala, autentica oricarui produs pe care se aplica. Uneori, o simpla monograma, un ornament, un ecuson sau un blazon, poate face dintr-un articol de imbracaminte obisnuit, comun, un lucru deosebit, cu totul si cu totul special. Acesta si este rolul si scopul broderiei, iar prin faptul ca firele cu care se realizeaza acum
o broderie la masina, sunt colorate si tratate prin tehnologii moderne de ultima ora, fac ca broderia sa devina practic indestructibila sa nu isi piarda nici luciul, nici aspectul reliefat si nici intensitatea culorilor, chiar si dupa cativa ani buni de purtare.
O broderie poate avea de asemenea si un rol utilitar, functional: prin brodarea logo-ului firmei dumneavoastra sau a numelor angajatilor pe uniformele sau a tinutelor de lucru dati o tinuta ridicata de inalt profesionalism afacerii dumneavoastra indiferent de domeniu.

In zona de servicii, va oferim si produse de broderie computerizata. Putem realiza pe comanda broderii mici, medii sau mari, pe cele mai multe tipuri de materiale. Putem onora comenzi de serie mica, prototip si unicat, dar si comenzi de volume mai mari. De asemenea putem oferi si servicii de machetare si digitizare si broderie personalizata, dupa poza sau grafica trimisa de client. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati si sectiunea broderie computerizata sau pur si simplu sa ne contactati direct pe mail sau telefon.


Daca doriti sa vedeti colectia completa, cu toate broderiile in marimea originala (peste 2200 de fotografii), va rugam sa dati click pe link-ul: Portofoliu broderii